Pozitivu stavlja u prvi plan

Ćamila Mičijević progovorila o ozljedi koju je zadobila u Ligi prvaka, a otkrila je i što ju je posebno rastužilo u njenom Mostaru

12.01.2021 u 21:14

Bionic
Reading

Ćamila Mičijević je u razgovoru za Sportske novosti progovorila o ozljedi koju je zadobila u Ligi prvaka, negativnim komentarima na njen račun u Mostaru, te nadolazećem Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu

Ponajbolja hrvatska rukometašica i dobri duh 'kraljica šoka' Ćamila Mičijević u razgovoru za Sportske novosti je progovorila o ozljedi koju je zadobila u nedjeljnoj utakmici Lige prvaka protiv Rostova, a osvrnula se i na negativne komentare koje dobiva u rodnom Mostaru.

'Još uvijek me malo boli, zateže me, no nisam se previše zabrinula i neću dramiti. Kad je moje koljeno u pitanju, onda sam 'drama queen'. Trpim i puno veće bolove u drugim dijelovima tijela, ali što se koljena tiče ne volim ni najmanju bol. Koljeno mi je malo prošetalo na utakmici. Nadajmo se da nije ništa ozbiljno', rekla je vanjska igračica Metza.

Mičijević je odmor nakon čuda na Euru odradila u Mostaru u krugu obitelji. Jedna stvar ju u rodnom gradu ipak smeta.

'Već dugo nisam bila doma pa sam se željela što više posvetiti najbližima. Nažalost, Mostar ima podijeljeno mišljenje o meni. Malo više ide na pozitivnu stranu, ali nažalosti ima i negativnih komentara zbog mojeg odabira reprezentacije. No, sve je to sport. Tako sam odlučila i sada živim svoje najbolje rukometne dane. Nastojim se ne osvrtati na negativne komentare. Stavljam pozitivu u prvi plan', kaže Ćamila pa dodaje kako će rukometašima sada na Svjetskom prvenstvu u Egiptu uzvratiti za podršku koju su od njih dobivale tijekom Eura:

'Bile smo oduševljene njihovom reakcijom. Ne samo da su nam davali podršku, nego su i pratili utakmice i bili uz nas cijelo vrijeme. Na nama je sada red da ih podržimo na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Ne znam što im poručiti u ovom trenutku kad imaju skoro sve medalje, ali neka znaju da ćemo biti uz njih i pratiti utakmice', poručila je Ćamila. Što je još rekla naša ponajbolja rukometašica pročitajte OVDJE.