DOBRO RASPOLOŽENJE

Čale: Uživam u Trabzonu, kebabu i pireu

25.03.2009 u 14:32

Bionic
Reading

Iako se već nalazio na popisu Slavena Bilića, ozljede su ga s njega i izbacile. Nakon izvrsne igre u Turskoj, Hrvoje Čale ipak se ponovno izborio za svoje mjesto u nacionalnoj momčadi

Tijekom boravka u Dinamu, mnogi su osporavali poziv koji je na adresu Hrvoja Čale poslao Slaven Bilić. Nažalost, ozljeda je mladog Dinamovca udaljila od kockastog dresa, no nakon oporavka iz redova 'modrih' otišao je u Trabzonspor, a dobrim igrama u Turskoj ponovno je skrenuo pozornost na sebe. Spletom (ne)sretnih okolnosti, zbog Pranjićeve ozljede, Čale će po svemu sudeći startati u početnih 11 protiv Andore.

'Od nove godine na ovamo doživljavam najljepše trenutke u karijeri. Otvorilo mi se mjesto u momčadi, a sad je na meni da odigram kako treba, da osvojimo ta tri boda, ali i da se taj moj osjećaj zadovoljstva produlji', kazao je Čale prilično ozarena lica sjedeći pred novinarima uz još jednog debitanta, 33-godišnjeg Ivana Jurića.

Je li vam žao što ste tako dugo nosili Dinamov dres budući da ste tek sada izborili status reprezentativca?
Naravno da mi nije žao. O igranju u Dinamu sanjao sam kao dijete, a i iz Dinamova dresa stigao sam u reprezentaciju. Nažalost, imao sam peh, potom sam otišao u Tursku i sada se opet vraćam.

Vašem ukupnom zadovoljstvu svakako pridonose dobre igre u Trabzonsporu.
Sezona je odlična, baš kao i moj status u ekipi. Propustio sam samo dvije utakmice zbog kartona. U Trabzonu uživam, imamo fenomenalne navijače, stadion nam je pun i protiv drugoligaša. Također, uživam u turskim specijalitetima, posebno u kebabu i pireu.