GLASINE

Čale opovrgnuo prelazak u Hoffenheim

06.04.2009 u 19:33

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Hrvoje Čale (24), član turskog prvoligaša Trabzonspora, opovrgnuo je glasine da bi od sljedeće sezone trebao nositi dres njemačkog Hoffenheima

Prema pisanju Novog lista, lijevi bočni hrvatske nogometne reprezentacije Hrvoje Čale od sezone 2009/10. trebao je igrati u Hoffenheimu, no sam igrač je u Jutarnjem listu to opovrgnuo.

'Ne razumijem kako netko može širiti takve glasine koje nemaju nikakve osnove. Hoffenheim je klub s velikim ambicijama i godi mi njihovo zanimanje, ali trenutno mi je jedini cilj trenutno izboriti europska natjecanja s Trabzonsporom,' izjavio je branič.

Bivši nogometaš Dinama, u srpnju 2008. stigao je u Tursku za 2,2 milijuna eura, a dobrom igrom u Trabzonsporu nametnuo se i izborniku 'kockastih' Slavenu Biliću. Dobre predstave za četvrtu momčad turskog prvenstva očigledno su zapažene i u Hoffenheimu koji ipak još nije ulovio Čalu.

'Imao sam utakmicu u nedjelju, kako sam mogao otići u Njemačku i potpisati predugovor,' rekao je Čale u Jutarnjem listu.