svaka čast wawrinki

Čak je i Rafa Nadal ostao bez riječi: O ovoj teniskoj majstoriji priča cijeli svijet

10.08.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Stanislas Wawrinka možda je izgubio u dvoboju s Rafaelom Nadalom ovog četvrtka u Torontu, no način na koji je poentirao u bezizlaznoj situaciji tijekom jednog poena će se pamtiti...

Švicarski 33-godišnji tenisač proživljavao je ove godine teške trenutke i nalazio se na 195. mjestu ATP ljestvice uoči turnira u Torontu, no živnuo je na kanadskom betonu i pokazao zašto je u karijeri osvojio Australian i US Open, kao i Roland Garros.

Wawrinka je svladao u napetim mečevima Kyrgiosa i Fucsovicsa, a u osmini finala naišao je na prvog tenisača svijeta Rafu Nadala i pružio žestok otpor.

Izgubio je doduše Stanislas rezultatom 7:5, 7:6(4), no jedan njegov potez iz ovog meča će se pamtiti. Naime, tijekom drugog seta uspio je izravno poentirati dohvativši lopticu koja je bježala od njega nakon perfektno izvedenog lob udarca protivnika.

Potez je bio toliko dobar da je čak i Rafa ostao bez riječi, a Wawrinka je time pokazao da je bez sumnje ponovo onaj stari i da bi se uskoro mogao vratiti u krug najboljih tenisača svijeta...