PORTUGAL JE BOLJI

C. Ronaldo uvjeren: Izbacujemo Bosnu

13.11.2009 u 09:34

Bionic
Reading

Najskuplji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo neće nastupiti protiv Bosne i Hercegovine, ali smatra da će i bez njega suigrači preskočiti izabranike Ćire Blaževića te da će se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo

Iako su se oko Cristiana Ronalda lomila koplja hoće li ili neće nastupiti za Portugal protiv Bosne i Hercegovine, sad je sasvim jasno da će najskuplji nogometaš svijeta propustiti oba kvalifikacijska ogleda za Svjetsko prvenstvo. No iako neće igrati, Ronaldo je uvjeren da će njegov Portugal preskočiti Ćirine 'zmajeve'.

'Naravno da ću biti uz svoje suigrače iz reprezentacije i siguran sam da ćemo se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo', smatra Cristiano Ronaldo.

Posljednjih dana bilo je dosta kontroverzi oko njegove ozljede te se svakog dana moglo čitati o prepucavanju na relaciji Real Madrid – portugalska reprezentacija.

'Želim igrati prije utakmice s Barcelonom. To je najveća utakmica koju neki igrač može odigrati i zato želim neku utakmicu prije tog sraza. Malo sam nestrpljiv u vezi povratka na travnjak, jer sam željan nogometa', tvrdi Ronaldo.

Prema pisanju španjolskog AS-a, Cristiano bi se mogao vratiti na teren 22. studenog protiv Getafea.

'Dobro se oporavljam i već bih sljedećeg tjedna trebao početi trčati i lagano trenirati.'