PAŽLJIV PREMA SEBI

Bryant smršavio sedam kilograma za Olimpijadu

26.07.2012 u 15:23

Bionic
Reading

Kako bi smanjio rizik od ozljeda s obzirom da stari, Bryant je izgubio čak sedam kilograma na pripremama za Igre, s namjerom da skine određeno opterećenje s koljena koja nisu svakom godinom sve mlađa

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena već sada, Kobe Bryant, ozbiljno je shvatio pripreme za Olimpijske igre na kojima želi još jedno zlato u svojoj prebogatoj kolekciji.

Bryant (33) je, kako bi smanjio rizik od ozljeda s obzirom da stari, izgubio čak sedam kilograma na pripremama za Igre, s namjerom da skine određeno opterećenje s koljena koja nisu svakom godinom sve mlađa. Bryant očekuje da će u nadolazećoj sezoni biti bolji nego ikada.

'S obzirom da igram ozbiljnu košarku preko ljeta koje je inače predviđeno za odmor, morao sam rasteretiti koljena', rekao je Kobe koji shvaća da stari, ali da u tome zapravo uživa.

'To je za mene jedna vrsta izazova, jer se moram privikavati i prilagođavati na neke stvari. Morate promijeniti način prehrane, brzinu igre i tako dalje. Zabavno je u neku ruku', zaključila je zvijezda Los Angeles Lakersa.

SAD će u Londonu braniti zlato osvojeno prije četiri godine u Pekingu.