Europska liga

Bruno Petković sasvim iskreno prokomentirao svoj pokušaj petom koji je Dinamo mogao skupo koštati, a poslao je i veliko upozorenje

27.11.2020 u 08:04

Bionic
Reading

Bruno Petković je prokomentirao pobjedu nad Wolfsbergerom u Europskoj ligi u kojoj je dao jedan gol

Dinamo je u četvrtom kolu Europske lige pobijedio Wolfsberger s 3:0 na gostovanju u Klagenfurtu. Nakon četiri odigrana kola Dinamo je prvi u skupini K s osam bodova, drugi je Feyenoord s pet, a slijede Wolfsberger s četiri boda i CSKA Moskva s tri.

  • +15
Wolfsberger - NK Dinamo, UEFA Europska liga; 26.11.2020. Izvor: EPA / Autor: EXPA/DOMINIK ANGERER

Drugi gol Wolfsbergeru zabio je Bruno Petković koji je imao nekoliko prilika prije nego je napokon zabio u 75. minuti. Napadač Dinama se cijelu utakmicu trudio, a onda mu je Arijan Ademi poslao savršenu loptu koju nije mogao ne iskoristiti. Bio mu je to prvi gol nakon mjesec dana.

'Odigrali smo odličnu utakmicu, ali još ništa nije gotovo i može još uvijek biti... Ma, ne želim pričati o lošim scenarijima, ali ništa još nije gotovo', upozorio je Petković nakon susreta u Klagenfurtu.

Petko se u strijelce mogao upisati i krajem prvog dijela, kada se našao sam na pet metara od gola, ali je odlučio pucati petom što mu je golman Wolfsbergera lako obranio.

'Odradio sam zadatak koji sam imao. Težio sam tome da igram jednostavnije nego inače. Nekad moraš shvatiti da ako ti ne ide sve i ako nije sve idealno da igraš malo jednostavnije', rekao je Petković pa iskreno dodao:

'Možda sam kod one pete morao drukčije reagirati, ali sam mislio da imam igrača na leđima pa je to bio jedini način na kojem sam u tom trenutku mogao pucati. Mislim da sam odigrao iznad očekivanja', poručio je Petković.

U nastavku pogledajte sva tri gola Dinama.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.