PRESRETAN ZBOG JEDNOG DETALJA

Bruno Petković najavio ključnu utakmicu za rasplet Dinamove skupine u Ligi prvaka

04.11.2019 u 19:36

Bionic
Reading

U srijedu (21 sat) na Maksimiru Dinamo i Šahtar igraju utakmicu četvrtog kola Lige prvaka, a o tom susretu govorio je napadač 'modrih' Bruno Petković

S nova tri boda 'modri' bi praktički osigurali treću poziciju i najmanje nastup u Europskoj ligi u proljeće, ali isto tako i veliki korak prema drugom mjestu skupine i osmini finala Lige prvaka.

'Dio medija zove ovu povijesnom utakmicom, kojih je jako puno bilo u ovih godinu dana. Sigurno je da je jako bitna utakmica i po svima ključna za rasplet ove skupine. Vidjet ćemo tek nakon utakmice je li bila ključna ili nije', rekao je Bruno Petković za HRT.

'Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu u kojoj smo pokazali čak više od protivnika. Nekakav dojam ostaje da smo zaslužili možda i više, ali s obzirom na to da je takav rezultat znači da nismo. Rezultat je glavno mjerilo. Hoćemo li nešto mijenjati pretjerano, nećemo. Izanalizirat ćemo još dodatno protivnika i postavit ćemo svoju igru, trener će nam sigurno ukazati na neke sitnice koje možemo sigurno raditi bolje', dodao je Petković.

  • +39
Šahtar - Dinamo, 3. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: SERGEY DOLZHENKO

Uvjeren je u sjajnu predstavu pred ispunjenim stadionom...

'Čvrsto smo nogama na zemlji i razmišljamo samo o ovoj utakmici. Presretni smo zbog navijača. Očekujemo puno navijača koji će nam biti dodatni vjetar u leđa.'