TENISKA LEGENDA POTVRDILA

Goran Ivanišević objavio da ima koronavirus: Nažalost, upravo sam saznao rezultate današnjeg testa!

26.06.2020 u 12:41

Bionic
Reading

Ne stišava se bura, ali ni broj zaraženih nakon teniskog turnira Adria Tour u Zadru. Doznaje se da je pozitivan i Goran Ivanišević. Naš legendarni tenisač to je i potvrdio...

Otprije je poznato to da se Goran Ivanišević nalazi u samoizolaciji te da se žalio na lakše simptome bolesti, ali je rekao kako se dobro osjeća. Podsjetimo, osim Grigora Dimitrova, pozitivni su prvog dana na testiranju bili Borna Ćorić te srpski tenisač Viktor Troicki, zatim Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova. Tada su se mnogi pitali tko je sljedeći...

Sljedeći je bio prvi tenisač svijeta Novak Đoković, a koji se, podsjetimo, nije s ostalima testirao u Zadru, nego je odmah krenuo u Beograd. Drugi dan je testiran te je objavljeno kako je osim Novaka pozitivna i njegova supruga Jelena.

‘Obavljen test na COVID-19 u Zadru, rezultati su negativni, kao što su bili i prije pet dana. Svim zaraženima želim što skoriji oporavak, a sve koji su bili u kontaktu s njima pozivam na pridržavanje važećih preporuka struke’, napisao je Ivanišević u ponedjeljak na društvenim mrežama, a u međuvremenu se još dva puta testirao.

Dva dana kasnije Goran Ivanišević, direktor turnira Adria Tour, objavio je na Instagramu kako je ipak pozitivan na koronavirus.

'Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam pozitivan na Covid i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak', napisao je Ivanišević.

  • +18
Zadar - Novak Đoković u pratnji Ivaniševića razgledao stadion na Višnjiku Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX