veliki problem

Briljantni trijumf u sjeni ozljede Duvnjaka: Červar jako zabrinut!

12.01.2018 u 22:47

Bionic
Reading

Lino Červar priznaje da je zabrinut za Domagoja Duvnjaka koji je u završnici utakmice sa Srbijom iznesen s terena s ozlijeđenim mišićem, a pobjeda ga nije ispunila pretjerano euforijom...

Najbolji hrvatski rukometaš vratio se na parket nakon više od šest mjeseci izbivanja zbog operacije koljena i bila je to sjajna vijest za Linu Červara, no već na prvoj utakmici Europskog prvenstva ponovo se ozlijedio.

  • +19
Rukometni Euro 2018., Hrvatska - Srbija Izvor: Reuters / Autor: MARKO DJURICA

Duvnjaka su morali iznijeti s terena u završnim minutama utakmice sa Srbijom zbog ozljede mišića što je pokvarilo našoj reprezentaciji slavlje nakon uvjerljive pobjede 32:22.

Liječnički pregled pokazat će je li Domagoj izgubljen do kraja turnira, a izbornik je nakon susreta priznao da mu nije svejedno.

'Stradao mu je list. Otišla su mu mišićna vlakna. Šteta. Zabrinut sam,' izjavio je Lino Červar za RTL nakon susreta pa se osvrnuo na dvoboj sa Srbijom:

'Što se tiče utakmice, pobjeda je uvijek draga. U poteškoćama se jača karakter. No ovo je samo prva stepenica. Dok smo igrali kako treba, bila je dobra tranzicija, bili smo atraktivni. Sve je išlo dobro, no, kažem, ovo je samo jedna pobjeda. Djelovali smo kao momčad.'