oprezni su

Brazilcima nije svejedno, jako dobro znaju što ih čeka protiv Hrvatske: Imaju Modrića, Brozovića, Perišića i Kovačića...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 06.12.2022 10:02
  • Objavljeno 05.12.2022 u 23:58
Bionic
Reading

Brazilci su u osmini finala razbili Južnu Koreju 4:1, dojam je da su odigrali s pola snage, sve su riješili već u prvih 45 minuta utakmice. U četvrtfinalu ih čeka Hrvatska i nije im nimalo svejedno

Vinicius Junior (22) zabio je prvi gol protiv Južne Koreje. Klupski suigrač našeg kapetana Luke Modrića prokomentirao je uvjerljivu pobjedu.

'Sa svakom utakmicom sve više vjerujemo u sebe. Danas smo igrali protiv momčadi koja nam je dala mnogo prostora, to im je bila pogreška. Možemo nastaviti plesati do finala! I pošaljite snažan zagrljaj Peleu, treba mu mnogo snage od svih nas, ova pobjeda je za njega. Neka sve prođe dobro, neka se izvuče i da svi zajedno možemo biti šampioni', poručio je optimistični Vinicius.

  • +22
Brazil - Južna Koreja, SP u nogometu, 5.12.2022. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

No, dečko je mlad, zaigran, lako ga ponese euforija. Zato je iskusni Danilo (31) pokušao primiriti strasti. Dvije godine Danilo je dijelio svlačionicu Real Madrida s Modrićem, a trenutno igra za Juventus. Prošao je u karijeri puno više od još uvijek zaigranog i neiskusnog Viniciusa.

'Hrvatska je momčad s iznimno jakim igračima kao što su Modrić, Brozović, Perišić i Kovačić. Poznajem ih vrlo dobro, navikli su na velike mečeve i sigurno će biti teško nositi se s njima. Zato se moramo dobro pripremiti', upozorava svoje suigrače Danilo.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal