FORMULA 1

Brazil bi mogao dati ime novog prvaka

05.11.2010 u 19:49

Bionic
Reading

Sezona Formule 1 bliži se samom kraju. Još su dvije utrke ostale pred nama, i to u Brazilu te Abu Dhabiju, a borba za naslov prvaka potpuno je neizvjesna. Alonso, Webber i Hamilton vode bitku za najboljeg vozača svijeta

Pred vozačima Formule 1 pretposljednja je utrka sezone. Oktanski cirkus preselio se u Brazil gdje će se ovoga vikenda održati utrka na stazi Interlagos. Samo dvije utrke prije kraja u teoriji četiri vozača konkuriraju za naslov, no ipak Vettelove šanse samo su teoretske. Pravi su kandidati Alonso, Webber i Hamilton.

Španjolac koji vozi Ferrari već bi u Brazilu mogao do naslova. Ako pobijedi, naslov je njegov, no ako Webber dođe do slavlja, sve će se odlučivati u posljednjoj utrci koja će se voziti u Abu Dhabiju. Hamiltonu se pak na putu do naslova mora poklopiti više stvari, no i on će definitivno iz prikrajka vrebati svoju šansu.

Velika nagrada Brazila koja se vozi ovaj vikend mogla bi dati odgovor na pitanje svih pitanja, no isto tako nije nemoguće da se baš u Interlagosu sve zapetlja, a otpetlja na stazi gdje se još nikad nije vozilo – Abu Dhabiju.