EURO 2020

Branič Češke iskreno progovorio o Hrvatskoj i istaknuo gdje su Vatreni posebno moćni te čega se najviše boji: 'Treba im pobjeda...'

Bionic
Reading

Uoči utakmice na nogometnom Euru između Hrvatske i Češke, koja se igra od 18 sati u Glasgowu, svoja razmišljanja podijelio je sjajni desni bek Vladimír Coufal

Podsjetimo, Hrvatska je u 1. kolu izgubila od Engleske 1:0, a Česi su bili bolji od Škotske 2:0.

Stoga je za Hrvatsku ovo ključna utakmica ako želi plasman u osminu finala Eura, a toga su itekako svjesni svi u češkoj reprezentaciji.

'Očekujem da Hrvatska želi u ovoj utakmici upisati pobjedu pod svaku cijenu. Trebaju im tri boda', kazao je 28-godišnji Vladimír Coufal koji je u prvoj utakmici protiv Škotske upisao asistenciju.

O Hrvatskoj ima samo riječi hvale:

'Vrlo su snažni u posjedu lopte i to će htjeti dokazati i protiv nas. Već smo proučavali njihovu igru na videosastancima, tako da imamo plan i vidjet ćemo u petak kako će to funkcionirati. Ali cilj je jasan, zaustaviti njihove napade, jer su tu moćni', dodao je Coufal, igrač engleskog West Ham Uniteda.

Otkrio je Coufal i kako se priprema za svaku utakmicu:

'Prije svake utakmice potpuno se fokusiram na igrače koji igraju na mojoj strani terena i trudim se biti spreman za njih. Ovaj put će na mojoj strani vjerojatno igrati Perišić i dobro znam što mogu očekivati od njega, pa ću se usredotočiti na to', dodao je Coufal.

  • +8
Škotska - Češka, 1. kolo Eura 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal