NAJJEFTINIJI?

Braća Mamić žive u žešćoj zabludi

20.09.2012 u 07:59

Bionic
Reading

Glavna tema Dinamovog nastupa u Ligi prvaka su sramotno prazne tribine na utakmici prvog kola kada je u Maksimiru gostovao Porto. Iz hrvatskog prvaka tvrde kako imaju najjeftinije ulaznice od svih sudionika u ovome natjecanju, ali to nije istina

Iz Maksimirske 128 izlazi sve više 'krivih' informacija. Prvo su se pohvalili kako su prodali 12 tisuća paketa ulaznica za utakmice Lige prvaka pa se vidjelo kako ta brojka nije ni pet tisuća, a sada su braća Mamić izašla s novim netočnim podatkom.

'Naša najskuplja ulaznica za tribinu zapad dolje, dakle ulaznica prve klase, jeftinija je od najjeftinije najslabije klase svih klubova koji igraju u Ligi prvaka', rekao je za SN sportski direktor Zoran Mamić.

Mlađi Mamić nije govorio istinu, doduše možda nije znao, ali novinari su odmah provjerili i došli do zaključka kako su ulaznice BATE Borisova, Cluja i Dinama iz Kijeva znatno jeftinije. Recimo pojedinačna karta se kod njih može dobiti i za 40 kuna.

U zabludi je i stariji Mamić koji isto misli kako je Dinamo najjeftiniji te je otkrio kako u klubu ne pomišljaju na smanjenje cijena ulaznica.

'To se jednostavno ne može izvesti, jer su ljudi već kupili pakete ulaznica po ovim cijenama', rekao je izvršni predsjednik.