POJAČANJA IZ ŠIBENIKA

Braća Jakoliš i Goran Blažević želje su Hajduka

14.06.2011 u 09:10

Bionic
Reading

Hajdukovi čelnici bacili su oko u susjedno dvorište - sa Šubićevca namjeravaju dovesti povremenog reprezentativca Gorana Blaževića te braću Jakoliš, koji bi se uklopili u strategiju dugoročnog slaganja šampionske momčadi, a pregovaraju i s Zadraninom Lovrom Vulinom

Svakim danom nekoliko novih imena spominje se u kontekstu pojačanja Hajduka za novu sezonu. Tako je danas aktualan angažman povremenog reprezentativca Gorana Blaževića, koji bi došao u Split ako Subašić pronađe inozemni klub te ako opcije povratka Pletikose i Runje budu preskupe.

Novo ime je i lijevi bočni Lovro Vulin, koji se prije nekoliko godina otisnuo s Poljuda, na kojem nije dobio pravu priliku, a sad bi se, nakon nastupa u Belgiji, Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj, vratio u klub. Hajduk bi posegnuo za dvadesetšestogodišnjim Zadraninom ako se prva opcija, Manuel Pamić, ne uspije izboriti za povoljniju odštetu.

Paralelno sa slaganjem momčadi za sljedeću sezonu, čelnici Hajduka razmišljaju dugoročno. Jedan od mladih i nadarenih igrača kojega bi rado vidjeli u svojim redovima mladi je reprezentativac, devetnaestogodišnji Antonio Jakoliš, a s njim bi na Poljud iz Šibenika stigao i mlađi brat, jednako nadaren, petnaestogodišnji Marin. Navodno je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš već bio na Šubićevcu i s čelnicima Šibenika obavio preliminarne razgovore na tu temu.