ALBUM U PRIPREMI

Braća Bryan svirala u londonskom pubu

28.06.2009 u 16:41

Bionic
Reading

Braća Bryan, koja će za dva tjedna u Poreču vjerojatno biti prijetnja i hrvatskoj Davis cup reprezentaciji, mogu se nazvati multitalentiranima. Osim što su najbolji teniski par proteklih pet godina, krasi ih i glazbeni talent

Bryani prilično dobro zvuče

Bob i Mike Bryan, 31-godišnji blizanci iz Kalifornije, spadaju u uzak krug najboljih parova u teniskoj povijesti. Osvajali su sve grand slamove, od 13 finala osvojili su ih ukupno sedam. S partnericama tenisačicama dodali su još sedam u 'mixu'. Priznat ćete, vrlo solidna statistika.

No kao na reklami, to nije sve. Zajedno s ocem, njihovim trenerom koji zarađuje i kao televizijski teniski komentator, osnovali su i obiteljski sastav pod nazivom Bryan Brothers Band. Skladaju pjesme, sami rade i tekst i aranžmane, i spremni su za studio. Idućeg mjeseca trebao bi se početi snimati prvi album, a nastupi pred velikim brojem ljudi nisu im nepoznanica.

Tako su lani nastupali sa sastavom Counting Crows pred 25.000 ljudi, a najradije surađuju s glazbenikom Davidom Baronom, koji im na koncertu često posluži kao pjevač.

U subotu su imali 'europski debi', odnosno gažu pred 50-ak slučajnih gledatelja u jednom pubu blizu All England's Cluba. Navodno je atmosfera bila sjajna, identični rokeri uspjeli su zapaliti londonsku publiku. Bob, tenisač s nešto boljim rezultatima, svira klavijature, Mike svira ritam gitaru i bubnjeve, a otac Wayne je vodeći gitarist. Najveći autorski hitovi zovu se 'Chasing the sun' i 'Revolution'. Ipak, njihovi navijači ne moraju brinuti.

'Vidjet ćemo u kojem će se smjeru ova priča razvijati, ali ne razmišljamo o odlasku iz tenisa. Sport nam je najveća ljubav i želim da nastupamo koliko god budemo mogli', objasnio je obiteljske prioritet Bob.