RAT PREKO MREŽA

Boysi im zatrpali profil na Facebooku, 'plavi' pobjegli na Twitter

25.11.2011 u 13:12

Bionic
Reading

Bad Blue Boysi zatrpali su profil maksimirskog kluba na Facebooku pitanjima 'Gdje su računi?', pa se Dinamo preselio na Twitter

Nakon što su prije 10-ak dana javno prozvali Zdravka Mamića za netransparentno trošenje novca i kupnju sjedalica za maksimirski stadion, na što im je on rekao: 'Što koga boli k.... koliko koštaju stolice', Boysi su se domislili kako nastaviti rat s izvršnim predsjednikom Dinama.

Bad Blue Boysi zatrpali su profil maksimirskog kluba na Facebooku pitanjima: 'Gdje su računi?', pa se Dinamo preselio na Twitter. U povodu 'bijega' oglasili su se i priopćenjem.

S obzirom da i dalje ne možemo pristupiti našoj službenoj stranici na Facebooku, molimo sve navijače za razumijevanje, a dotad - pravac Twitter.

Obavještavamo sve navijače Dinama da, budući da, ne našom krivnjom, i dalje ne možemo pristupiti našoj stranici na Facebooku, sve informacije o klubu preko društvenih mreža mogu vidjeti na našem Twitteru. Kontaktirali smo s administratorima Facebooka koji rade na otklanjanju problema, no s obzirom da to traje predugo, odlučili smo se malo više aktivirati na Twitteru
, piše u priopćenju.