POLICIJSKA ISTRAGA

Bosna priznala fizički napad na Smajlagića

19.10.2010 u 08:23

Bionic
Reading

Iz rukometnog kluba Bosna su potvrdili da je na treningu njihove momčadi došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba trenera Irfana Smajlagića i igrača Riste Arnaudovskog

Hrvatski stručnjak je prebacio Arnaudovskog u drugu momčad, što se nije svidjelo rukometašu pa je zatražio raskid ugovora, ali njegovim željama nije udovoljeno. Nakon toga su se trener i igrač sukobili, a deblji kraj je izvukao Smajlagić. Teže posljedice spriječio je pomoćni trener Riđić koji je razdvojio zaraćene strane. Na kraju je Smajlagić odveden u bolnicu na pregled, ali je s njime sve u redu.

Iako iz kluba u prvi tren nisu željeli komentirati incident, na kraju su se oglasili priopćenjem.

'Igrač Risto Arnaudovski je od strane trenera Smajlagića, zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama odstranjen iz momčadi i prebačen u drugu momčad. Navedeni igrač je u nedjelju došao na trening i cijelo vrijeme vrijeđao i fizički prijetio Smajlagiću te ga u nekoliko navrata napao. Tražio je da mu Smajlagić da odobrenje za raskid ugovora. Zahvaljujući prisebnosti Smajlagića i pomoćnog trenera Danijela Riđića spriječen je veći incident', piše u priopćenju.

Protiv Arnaudovskog je tužilaštvo pokrenulo istragu. Što se tiče Smajlagića, za njega se već dugo priča da je težak u komunikaciji i da je dosta igrača klub napustilo jer se nisu slagali s hrvatskim trenerom.