Repovi Adria Toura

Borna Ćorić kritizirao Nicka Kyrgiosa, a nije dugo trebalo čekati na odgovor; Australac žestoko izvrijeđao Hrvata koji je branio svog prijatelja Novaka Đokovića

29.07.2020 u 10:30

Bionic
Reading

Borna Ćorić kritizirao je Nicka Kyrgiosa koji je pričao protiv Novaka Đokovića nakon Adria Toura, a Australac mu je ubrzo žestoko odgovorio

Borna Ćorić je nedavno uputio niz kritika na račun australskog tenisača Nicka Kyrgiosa. Ćorić je zapravo odgovarao na kritike koje je Kyrgios uputio na račun Adria Toura u Zadru na kojem su se brojni tenisači zarazili koronavirusom, a među njima i naš tenisač.

Turnir je prekinut nakon što je Grigor Dimitrov otkrio da je pozitivan na koronavirus, a onda se na organizatore na čelu s Novakom Đokovićem srušila cijela lavina kritika iz cijelog svijeta. Među glasnijima je bio Kyrgios kojem je Ćorić odgovorio u nedavnom intervjuu za Jutarnji list.

'Ma to je jednostavno on. Nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi daje lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios... Nije to realno, ali ok, to je njegov đir. On tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini', poručio je Ćorić.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor. Kyrgios se na Twitteru obrušio na hrvatskog tenisača i bez dlake na jeziku mu odgovorio na prozivke.

'Trebalo bi te biti briga. Imaš li ti kamenje u glavi? Naravno da možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo želim da budu odgovorni... Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0', napisao je na Twitteru Australac.