atp 1000 pariz

Borna Ćorić bez problema izborio plasman u 3. kolo ATP Masters 1000 turnira u Parizu

31.10.2018 u 23:14

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo ATP turnira iz serije Masters 1000 u Parizu, on je u 2. kolu sa 6-4, 6-4 nadigrao Rusa Danila Medvedeva...

Za treću pobjedu u četvrtom ovogodišnjem susretu protiv Medvedeva našem Borni Ćoriću je bio dovoljan po jedan 'break' u svakom setu.

U prvoj dionici dvoboja Ćorić je oduzeo servis Medvedevu kod rezultata 4-4. Priliku je zaslužio odličnim bekhendom, a onda je Medvedev napravio dvostruku servis pogrešku. Imao je Ćorić priliku za 'break' i kod rezultata 3-3, no tada se Rus odličnim servisima izvukao.

Koliko je Ćorić bio dominantan na svom servisu u prvom setu pokazuje i podatak kako je izgubio samo pet poena u prvom setu, a ubacivao je čak 76 posto prvih servisa u igru.

  • +2
Polufinale Mastersa u Šangaju, Borna Ćorić - Roger Federer Izvor: Pixsell / Autor: Fan Jun/XinHua/PIXSELL

Prilično nervoznom Medvedevu Ćorić je oduzeo servis i na samom startu drugog seta i tu prednost održao do kraja. Jedinu priliku za povratak Rus je imao u šestoj igri kada je izborio svoje jedine 'break-lopte' u dvoboju, ali Ćorić ih je uspio anulirati odličnim servisom.

U 3. kolu Ćorić će u četvrtak igrati protiv Austrijanca Dominica Thiema koji je u 2. kolu svladao Francuza Gillesa Simona sa 6-4, 6-2.