javio se i izazivač

Borilački svijet se divi Miočiću: Klanjam mu se, Stipe je najbolji teškaš svih vremena

18.08.2019 u 10:53

Bionic
Reading

Glavna borba u sklopu događaja UFC 241, kojem je domaćin bio Anaheim, te njezin konačan ishod, odnosno pobjeda Stipe Miočića nad braniteljem naslova prvaka teške kategorije Danielom Cormierom, pobudili su mnoge reakcije zvijezda slobodne borbe i drugih sportaša na društvenim mrežama.

'Klanjam mu se, Stipe je najbolji teškaš svih vremena, Nemam što drugo reći', poručio je Jon Bones Jones, aktualni UFC prvak u poluteškoj kategoriji, koji je dvaput u karijeri pobijedio Cormiera u poluteškoj kategoriji, ali mu je pobjeda i naslov iz 2017. godine, osvojen baš u Anaheimu, oduzet zbog pozitivnog dopinškog nalaza.

>> Nakon tri runde u podređenom položaju, Stipe Miočić opet je UFC-ov prvak!

'Ovo je bila impresivna borba od obojice. Ponosan sam na svoju kategoriju i čestitam novom prvaku na izvedbu. Idemo u novi obračun!!!', poruka je koju je Miočiću uputio Kamerunac Francis Ngannou, kojeg je Stipe porazio u siječnju 2018. godine.

'Inače ne uživam u borbama teškaša. Sinoć sam iznimno uživao u svakoj sekundi glavne borbe... ova dvojica su legende', napisao je Eddie Alvarez, bivši UFC-ov svjetski prvak u lakoj kategoriji.

Čestitarima su se pridružili i košarkaši Cleveland Cavaliersa, Tristan Thompson i Larry Nance Jr.

Thompson je napisao 'Idemo! Cleveland se diže', a Nance Jr. je uz poruku 'Raspoloženje:' objavio kratki isječak koji prikazuje Stipu Miočića sa širokim osmjehom i pobjednički uzdignutim rukama.

I sam Stipe je proslavio pobjedu autoportretom na kojem su vidljive ozljede po licu koje je dobio od brojnih Cormierovih udaraca, a iznad fotografije je napisao: 'Najzločestiji čovjek na planeti'.

  • +17
UFC, Stipe Miočić vs. Daniel Cormier Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia