UVJERITE SE SAMI

Borilački fanovi u nevjerici; Roy Nelson se obrijao poslije poraza od Cro Copa i totalno je neprepoznatljiv

21.02.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Roy Nelson odlučio je napraviti nešto što je rijetko tko mogao očekivati da će od njega vidjeti. Big Country riješio se svog zaštitnog znaka - brade

Nelson je sve iznenadio svojom fotografijom objavljenom na društvenim mrežama, na kojoj većina nije prepoznala kako je to on u pitanju. Naravno, odmah su krenula pitanja kako to i što se to dogodilo da se Nelson odlučio riješiti svog zaštitnog znaka, nečega po čemu ga zapravo svi borilački fanovi znaju.

Nešto više o tome, kao i o svojim planovima za budućnost, Nelson je rekao u podosta dugom serijalu Insta Storya koje je objavio i koji bi trebali biti vidljivi na njegovom Instagram profilu do negdje kratko iza ponoći.

Kao dodatni izvor informacija, Nelson je stavio svoju službenu web stranicu, na kojoj se nalazi tek forma za primanje maila s informacijama. Vjerojatno mu je vrlo bitno da se što više fanovi pretplati na njegove službene objave pa je otklanjanje brade odabrao kao najefektniji način, piše Fight Site.

  • +3
Američki borac Roy Nelson Izvor: Profimedia / Autor: Francis Specker / Alamy / Profimedia

Hoće li se Nelson nastaviti boriti u Bellatoru? Ima li šanse za treću borbu protiv Mirka Filipovića? Koje bi promocije uopće mogle biti zainteresirane za njega i hoćemo li ga uopće više gledati u spomena vrijednim borbama? U ništa od toga ne možemo biti sigurni, osim u jedno. S onakvom bradom ga sigurno nećemo gledati, barem jedno dulje vrijeme, ako i ikad.

Podsjećamo, Nelson je prošlog vikenda nakon jednoglasne sudačke odluke zasluženo izgubio od Cro Copa, a poraz mu je teško pao te se nakon meča ponio nesportski i nije odmah čestitao hrvatskom borcu.