USMENI DOGOVOR

Bolesna cifra! Bale postao najskuplji igrač u povijesti

01.08.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Španjolski AS objavio je da je postignut dogovor između čelnika Reala i Tottenhama o transferu Garetha Balea. Iscrpljujući i dugotrajni pregovori napokon su došli kraju te je pao dogovor da se velški reprezentativac preseli na Santiago Bernabeu za nevjerojatnih 120 milijuna eura

Prošle godine trakavica ljeta bio je transfer Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid. Ovog ljeta u glavnim ulogama transfer sapunice isti su klubovi, isti je scenarij, samo što je glavni protagonist Velšanin Gareth Bale.

Dugotrajni pregovori glavnih ljudi Real Madrida i Tottenhama napokon su završili, tvrdi španjolski AS. List navodi da je postignut usmeni dogovor o tome da će Real platiti Balea suludih 120 milijuna eura, no na koji način će 'kraljevski klub' platiti Tottenhamu, još se ne zna. Pretpostavlja se da će dio biti u igračima kao što su Coentrao i Di Maria.

Gazda 'spursa' David Levy još se jednom istakao kao tvrd pregovarač, no kad uskoro oba kluba javno obznane posao, Levy će se moći pohvaliti time da je prodao najskupljeg igrača u povijesti nogometa.

Ovo može najskuplji igrač svijeta