KAKVA ČAST...

Bojan Bogdanović nadmašio Dražena Petrovića!

28.10.2016 u 09:55

Bionic
Reading

Iako je Brooklyn poražen od Bostona 117:122, hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović može biti zadovoljan kako je krenuo u novu NBA sezonu, jer bio je prvi strijelac Netsa s 21 košem, a tome je pridodao i pet skokova

U porazu od Celticsa hrvatski reprezentativac zabio je tri trice te je prestigao Dražena Petrovića po broju pogođenih šuteva iza linije 7,24 metra u dresu Netsa.

Dražen Petrović je u kratkoj karijeri, točnije u dvije i pol sezone, u Netsima zabio 220 trica, a Bogdanović, koji je u istom klubu počeo svoju treću sezonu, odnosno igra od 2014. godine, sad ima 223 trice. Dakle, nadmašio je Petrovića za tri trice.

'Ne mogu si ovo sve ni zamisliti. On je vjerojatno najbolji hrvatski sportaš ikada. Prije nekoliko dana je bio njegov rođendan, čitava Hrvatska odala mu je počast, svatko ga je obilježio na svoj način. On je jedan od najboljih ikada kod nas. Uvijek je lijepo kad vidiš svoje ime u istoj rečenici s Draženom. To je za mene velika čast', rekao je Bogdanović, koji je postao i 12. tricaš ovog kluba.