'ISTINA JE GADLJIVA'

Boban preko noći napustio Sportske novosti i EPH

03.10.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Bivši legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban, koji se prije nešto više od šest mjeseci, na nagovor vlasnika Europa Press Holdinga Marijana Hanžekovića, odlučio vratiti u Sportske novosti i to na mjesto predsjednika Uprave, podnio je neopozivu ostavku i za tportal objasnio svoju odluku

Iako se s najboljom namjerom odlučio vratiti u Sportske novosti i Europapress Holding (EPH) te pokušao vratiti dignitet i novinarima tog lista, ali i općenito promijeniti klimu u stavovima prema hrvatskom sportu, a posebice nogometu, Zvonimir Boban nakon nešto više od šest mjeseci odlučio se na odlazak.

I sigurni smo da je, što je vidljivo i iz kratke izjave, zbog svega razočaran.

'Da, istina je. Nažalost je istina. A istina je tako gadljiva da je moram odraditi u miru', rekao je samo za tportal.hr bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacijeZvonimir Boban.

Nismo željeli ulaziti previše u detalje, jer Zvone se na takvu odluku sasvim sigurno nije odlučio nepromišljeno.

No indikativno jest to što se na ovaj potez odlučio ove subote, kada je u izdanju Jutarnjeg lista dao intervju Miljenku Jergoviću. U njemu se, između ostalog, pričalo o Zdravku Mamiću, ostalim nogometnim temama, ali i parlamentarnim izborima, gdje je Boban najavio da će podržati 'ljevicu' na čelu sa Zoranom Milanovićem.