IZAZOVNA PONUDA

Blackburn nudi 30 milijuna za Ronaldinha

04.01.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Brazilac Ronaldinho sve je traženija 'roba' na nogometnom tržištu. Nakon što su mu u AC Milanu kazali 'hvala i doviđenja' za njega se zainteresirao velik broj klubova koji nude milijune ne bi li ga doveli su svoje redove. Blackburn Roversi nude okruglih 30 milijuna eura

Nova vlasnica engleskog nogometnog prvoligaša Blackburn Roversa, indijska poslovna žena Anuradha Desai objavila je kako je spremna potrošiti više od 30 milijuna eura kako bi u svoj klub dovela nekadašnjeg najboljeg nogometaša svijeta, Brazilca Ronaldinha (30). Blackburn je poslao službenu ponudu sadašnjem Ronaldinhovu klubu Milanu s odštetom u visini od 7.2 milijuna eura, dok bi preostali iznos dobio Ronaldinho za tri godine boravka u Blackburnu.

'Da budemo precizni, Ronaldinho bi dobio 7.6 milijuna eura za prvu, te po 8.5 milijuna za sljedeće dvije godine', objavili su tvrtke Venky's, koja je preuzela vlasnišrtvo nad Blackburn Roversima.

'Ronaldinho želi igrati u Premier ligi. Mislim da ta činjenica ide nama u korist', smatra vlasnica kluba.

Trener Milana Massimiliano Allegri potvrdio je da Ronaldinho napušta klub, a talijanski tisak je objavio kako će najbolji igrač svijeta po izboru Fife za 2004. i 2005. godinu karijeru nastaviti u Gremiju iz svog rodnog Porta Alegrea. Zanimljivo, nitko se ne obazire na Ronaldinhove manire partijanera i noćobdije. Njegova strast za liječpim ženama i tulumima je znana već godinama, ali to očito ne smeta brojnim klubovima koji licitiraju za njegove usluge.