nesretni Juan Diego Nieva

Bizarna vijest iz Kolumbije; uhićen bivši nogometaš Šibenika zbog pokušaja ubojstva policajca i čeka ga zatvorska kazna

03.05.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Do Hrvatske se, zahvaljujući društvenim mrežama, proširila pomalo bizarna vijest iz rubrike crna kronika kako je kolumbijska policija uhitila nogometaša, koji je kratko bio član Šibenika, zbog pokušaja ubojstva policajca

Vijest se zaista brzo proširila Hrvatskom jer je riječ o 22-godišnjem veznom igraču koji je kratko bio član NK Šibenik. Naime, Juan Diego Nieva kratko je – od rujna prošle godine do ožujka 2021. - bio član momčadi sa Šubićevca, ali službeni nastup za NK Šibenik nije upisao. Kada je raskinut ugovor o posudbi s prvoligašem America Cali, vratio se u rodnu Kolumbiju.

Naravno, od kada su novi vlasnici kluba kojima je na ćelu Kolumbijac Eduardo Zapata, bilo je i logično da će dovesti nekoliko svojih zemljaka kako bi ojačao momčad.

Naime, s igračem koji sada čeka suđenje tada su iz Kolumbije došli Yeferson Contreras i Juan Camilo Mesa, koji su i dalje na Šubićevcu i njima su jako zadovoljni.

A nesretni Juan Diego Nieva, ako mu se dokaže krivnja, teško da će moći ponovno profesionalno igrati nogomet jer ga čeka zatvorska kazna.