SPEKTAKL U IZRAELU

Bizarna scena na nogometnoj utakmici koja je zbunila Kaku; sutkinja mu pokazala žuti karton pa napravila nevjerojatan potez

30.10.2019 u 13:59

Bionic
Reading

Scena kakva se rijetko viđa dogodila se na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici između zvijezda Brazila i Izraela, a u glavnoj ulozi bila je sutkinja susreta

Na spektaklu u izraelskom gradu Haifi gledatelji na stadionu, te naravno oni uz TV ekrane, imali su prilike osim legendarnih igrača kao što su Ronaldinho, Kaka, Bebeto i Amoroso i drugi (pobjeda Brazila 4:2), vidjeti zaista nesvakidašnju scenu. Naime, glavna sutkinja susreta u jednom trenutku, negdje na sredini terena, odlučila je prekinuti nakratko utakmicu iako za to nije postojao neki razlog. No, ubrzo je postalo jasno zašto je to napravila.

Prvo je legendarnom Brazilcu Kaki, na iznenađenje suigrača, pokazala žuti karton slavnom, a odmah potom je iz džepa izvadila mobitel kako bi za uspomenu napravila selfie s 37-godišnjim Brazilcem.

Kaka, koji je od 2003. do 2013. igrao za AC Milan Real Madrid, u prvi tren je bio zbunjen zbog kartona, ali mu je sve bilo jasno kada je vidio kako sutkinja vadi iz džepa mobitel.

Bio je to potez kojem se nitko nije nadao, ali obzirom da je riječ o ekshibicijskoj utakmici s humanitarnim karakterom, ispalo je simpatično. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i postala je hit dana!