Bio je prestravljen

Bivši veznjak Liverpoola prisjetio se mučnih scena s utakmice protiv Real Madrida, a posebno mu je u lošem sjećanju ostao Luka Modrić

13.04.2021 u 16:40

Bionic
Reading

Adam Lallana se uoči uzvratne utakmice između Liverpoola i Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka prisjetio finala iz 2018. godine

Adam Lallana danas igra za Brighotn, a 2018. godine bio je član Liverpoola s kojim je igrao finale Lige prvaka protiv Real Madrida. Lallana je u igru ušao nakon što je Mohamed Salah nastradao u dvoboju sa Sergiom Ramosom, ali nije imao neki senzacionalni učinak.

Ove sezone u Ligi prvaka su se ponovno našle iste ekipe. U četvrtfinalu za sada vodi Real s 3:1, a uzvrat je u Liverpoolu u srijedu u 21 sat. Lallana se uoči te utakmice u razgovoru za Marcu prisjetio spomenutog finala i rekao kako nije bio spreman za igru.

'Bilo me jako strah. Bio sam prestravljen. Možda je to prejaka riječ, ali kad malo razmislim mogu bez problema reći da sam se tako osjećao. Imao sam užasnu godinu zbog ozljede koja me zaustavila i usporila u natjecateljskom ritmu. Tek sam se oporavio i odigrao samo 15 minuta u Premier ligi. Nisam bio u formi', rekao je Lallana pa se prisjetio kako mu je veliku muku zadavao Luka Modrić:

'Nikome nisam mogao prići, a posebno nisam mogao prići Luki Modriću. Samo sam trčao po terenu. Osjećao sam se kao neki zec u kojeg su upereni baš svi reflektori. Ako ste ikada igrali nogomet onda znate da nema goreg nego kad vas uvedu u utakmicu nakon 20 ili 25 minuta. Kasnio sam u svaki duel. Jednostavno sam se ugušio na terenu. Nisam stigao ni biti uzbuđen zbog finala Lige prvaka. Samo sam mislio na to da ne skrivim gol', prisjetio se mučnih uspomena na Modrića i Real Lallana.