novi izazovi

Bivši napadač Dinama sjajnim igrama u novom klubu došao na radar turskog velikana koji ga je spreman dovesti ovog ljeta

04.04.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Četvrtoplasirana momčad turskog prvenstva Sivasspor želi na ljeto dovesti Armina Hodžića koji trenutno brani boje mađarskog Fehervara

Bivši napadač Dinama Armin Hodžić je navodno blizu novog transfera. Prema pisanju turskih medija 25-godišnji napadač koji trenutno brani boje mađarskog MOL Fehervara bi ovoga ljeta mogao preseliti u redove trenutno četvrtoplasirane ekipe u turskom prvenstvu Sivasspora.

Hodžić je u Dinamu bio od 2014. do 2018. godine, a za prvu momčad 'modrih' je u 111 utakmica zabio 51 gol i upisao sedam asistencija. Iz Dinama je i otišao u Fehervar koji ga je platio 1.5 milijuna eura, a prije prekida prvenstva zbog koronavirusa je imao dosta dobru sezonu.

U 26 utakmica je zabio 13 golova i upisao tri asistencije i tako zapeo za oko Sivassporu. Ugovor s Fehervarom mu vrijedi od ljeta 2022. godine, a trenutna vrijednost na Transfermarktu mu je 1.2 milijuna eura.

Naravno da će Mađari tražiti i više od toga, ali Turcima ni dvostruko više ne predstavlja baš nikakav problem. Hodžić je u karijeri branio boje Liverpoola, Željezničara, Dinama i Fehervara, a sada bi mogao potpisati i za turski Sivasspor.