potpis u nedjelju?

Bivši hrvatski izbornik poslao milijunsku ponudu za svestranog 22-godišnjaka; Dinamov igrač već napustio pripreme i putuje za Njemačku

25.06.2022 u 22:57

Bionic
Reading

Niko Kovač u novoj će sezoni voditi Wolfsburg, a da bi to radio što uspješnije odlučio je dovesti mladog hrvatskog reprezentativca, 22-godišnjeg Bartola Franjića, koji može igrati i kao defenzivni vezni, kao stoper, ali i kao lijevi bek

Dinamo je na pripremama u Sloveniji, a u nedjelju će Ante Čačić imati priliku upoznati igrače kroz prvu prijateljsku utakmicu. S druge strane bit će Shkëndija.

No, prema pisanju Sportskih novosti, Dinamov trener na toj utakmici neće više koristiti Bartola Franjića, 22-godišnjaka koji je upotrebljiv na više mjesta unutar momčadi.

Zašto? Zato što se, prema istom izvoru, na Dinamovu adresu obratio Niko Kovač, bivši hrvatski izbornik, koji bi Franjića rado vidio u dresu Wolfsburga.

Njemački je klub poslao ponudu od pet milijuna eura, dok je Dinamov odgovor bio - Franjić može otići za osam milijuna.

Naravno, obje su strane pokušale postići što bolju cijenu, ali što je najvažnije - pregovori su završeni i pitanje je trenutka kada će Franjić preseliti u Njemačku. Franjić je već napustio pripreme i postoji mogućnost da već tijekom nedjelje stigne u Njemačku na potpisivanje ugovora.