veliki uspjeh hrvata

Bivši hrvatski izbornik ponovno oduševio: Slaven Bilić izbacio svoj bivši klub i plasirao se u osminu finala FA Kupa

25.01.2020 u 19:10

Bionic
Reading

Hrvatski trener Slaven Bilić u subotu je imao neugodan zadatak u šesnaestini finala FA kupa, sa svojim sadašnjim klubom West Bromwich Albionom, koji je vodeći u drugoj ligi, gostovao je kod svog bivšeg kluba West Hama, te je slavio sa 1:0 golom Conora Townsenda u 9. minuti

Hrvatski trener Slaven Bilić u subotu je imao neugodan zadatak u šesnaestini finala FA kupa, sa svojim sadašnjim klubom West Bromwich Albionom, koji je vodeći u drugoj ligi, gostovao je kod svog bivšeg kluba West Hama, te je slavio sa 1:0 golom Conora Townsenda u 9. minuti.

Za West Bromwich Albion hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je do 74. minute, pruživši vrlo dobru partiju, a u 17. minuti mogao se upisati i u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan. Bilićeva momčad je zadnjih 20 minuta imala igrača manje jer je crveni karton dobio Semi Ajayi.

Bivši Dinamov veznjak Ivan Šunjić, koji nosi dres drugoligaša Birmingham Cityja, odigrao je svih 90 minuta u susretu protiv trećeligaša Coventry Cityja, a susret je završio 0-0, pa će se ponovljena utakmica igrati u Birminghamu.

Mourinhov Tottenham je u gostima kod Southamptona poveo golom Heung-Min Sona (58), ali domaćini su uspjeli izjednačiti u završnici susreta pogotkom Sofiana Boufala u 87. minuti.

Engleska FA kup

West Ham-WBA0:1
Southampton-Tottenham1:1