spreman za finale

Bišćan želi pomrsiti račune Dinamu: Dostojno ćemo se suprotstaviti

24.04.2019 u 21:35

Bionic
Reading

Trener Rijeke Igor Bišćan vjeruje da je njegova momčad zasluženo ušla u finale Kupa te da tamo ima izglede pobijediti Dinamo i osvojiti titulu...

Rijeka će 31. svibnja u Puli pokušati po peti put osvojiti hrvatski nogometni Kup, nakon što je izborila ove srijede nastup u finalu, pobjedom 2:1 u Zaprešiću protiv Intera.

  • +3
Hrvatski nogometni kup, polufinale: Inter - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bio je to novi trijumf nad momčadi Samira Toplaka koju su prije desetak dana svladali 7:0 u HT Prvoj ligi, a pobjeda je bila i pravi odgovor na težak poraz 4:0 na Poljudu u subotu.

'Bilo je bitno nakon Splita pokazati drugo lice,' naglasio je Igor Bišćan nakon utakmice pa se osvrnuo na susret:

'Bila je izjednačena utakmica i po šansama i po svemu. Do samog kraja bilo je sve otvoreno, ali vjerujem da smo zaslužili finale. Igrali smo sve utakmice u gostima protiv teških suparnika i pokazali smo pravi karakter.'

Riječani će u Puli 22. svibnja igrati protiv Dinama. Jedina su momčad koja je pobijedila 'modre' ove sezone, ali neće im biti lako protiv ove sezone superiornog protivnika.

'Mi nemamo što izgubiti. Dinamo je favorit, a vjerujem da ako ne budemo imali problema s ozljedama da ćemo se dostojno suprotstaviti,' zaključio je strateg Rijeke.