PODRŠKA TOP GEARA

'Bio sam u komi, znam što proživljava Schumijeva obitelj!'

02.01.2014 u 09:23

Bionic
Reading

Voditelj kultne emisije Top Gear, Richard Hammond prisjetio se svojih dana u komi nakon teške nesreće te pružio podršku Michaelu Schumacher i njegovoj obitelji

Dok se njemački velikan u bolnici u Grenobleu bori za život, sve je više onih koji mu šalju svoju podršku i svoje molitve. Među njim je i jedan od neustrašivih, voditelj Top Geara i kaskader Richard Hammond, koji je 2006. godine doživio nešto slično, kada je nakon nesreće na test stazi bio dva tjedna u komi te više od mjesec dana u bolnici. No, puno je teže bilo njegovoj supruzi.

'Kad je čula za Schumachera, Mindy se snuždila, jer za nju je to probudilo još ružnije uspomene nego za mene. Odmah se sjetila što mi se događalo dok sam bio u komi. Jako je teško onima oko ozlijeđene osobe. Michaelova obitelj sada treba svu moguću potporu svijeta, jer malo toga može napraviti, osim da gleda i čeka hoće li mozak ozdraviti,' izjavio je Richard Hammond za Mirror pa se osvrnuo na sedmerostrukog F1 prvaka:

'Upoznao sam ga, jer je bio u našoj emisiji. Molim se da izađe iz kome i započne oporavak. On je nevjerojatan čovjek. Njegova inteligencija te brzo osvoji. Ne možeš se baviti onime čime se bavi bez toga. Zastražujuće je inteligentan. Siguran sam, uz Božju volju, da će brzo biti u stanju shvatiti što se dogodilo.'

'Kad se jednom probudiš, putovanje počinje,' kaže slavni Britanac koji priznaje da se zbog posttraumatične amnezije nakon nesreće nije sjećao čak ni svoje supruge.