JUNIOR SE PROMIJENIO

Bio je otpisana zvijezda, a sada se iznenada pretvorio u najboljeg igrača Dinama!

12.08.2017 u 09:15

Bionic
Reading

Junior Fernandes s dva je pogotka uništio Rijeku na Rujevici ovog petka, a to je samo nastavak njegovih odličnih igara tijekom ljeta, nakon što je na Maksimiru već bio otpisan kao problematična zvijezda iz koje se ne može izvući puni potencijal...

Kada je prije četiri godine Fernandes doveden u Dinamo vjerovalo se da se radi o igraču koji će raditi prevagu na terenu, no mnogi su se treneri na maksimirskoj klupi u njemu razočarali. Ponajviše problema s problematičnim Čileancem koji nije davao svoj maksimum imao je Ivajlo Petev pa je ovog proljeća poslan na posudbu u Antaliju i malotko je vjerovao da će se ikad vratiti na travnjake HT Prve lige.

  • +3
HT Prva liga, 5. kolo: Rijeka - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

No, 28-godišnji napadač se vratio i to sa stilom. Ovog ljeta došao je potpuno ozbiljan i fokusiran na nogomet, a kao takav postao i najbolji nogometaš Dinama.

Rijeka - Dinamo 0:1 (Fernandes 11) Autor: YouTube

Sezona je tek počela, a Fernandes je zabio već četiri pogotka, od toga dva u velikom derbiju protiv Rijeke ovog petka kojima je učvrstio Dinamo na vrhu ljestvice i potvrdio povratak njegove dominacije u domaćem nogometu.

Rijeka - Dinamo 0:2 (Fernandes 40) Autor: YouTube

'Moramo nastaviti igrati ovako i fokusirati se na utakmice koje dolaze. Ne znam je li ovo moja najbolja utakmica za Dinamo, bilo ih je dosta, treba nastaviti ovako raditi. Osjećam se fizički bolje i s mnogo više samopouzdanja, sretan sam zbog toga,' izjavio je Junior nakon susreta, a u Dinamu su sigurno sretni što je Cvitanović uspio izvući iz svoje zvijezde ono što nitko nije prije njega. Momčad je s tim dobila još jednog igrača koji je klasa više u HT Prvoj ligi...

Rijeka - Dinamo 0:2 (5. kolo 2017./18., 11.8.), sažetak Autor: YouTube