tek su mu 22.

Bio je jedan od najvećih nogometnih talenata, a sada će po sedmi put promijeniti klub

08.01.2019 u 20:34

Bionic
Reading

Alen Halilović (22) nije se uspio nametnuti u momčadi AC Milana i već ove zime trebao bi krenuti dalje. 'Rossoneri' neće previše plakati za mladim hrvatskim reprezentativcem, a interes za jednog od najnadarenijih hrvatskih nogometaša pokazalo je nekoliko zvučnih europskih momčadi

Talijanski mediji navode kako je trener AC Milana Gennaro Gattuso sada i definitivno prekrižio Alena Halilovića (22) te kako mladi hrvatski reprezentativac gotovo sigurno odlazi iz kluba.

Halilović je kao slobodan igrač u ljeto 2018. stigao u Milan, ali nije se izborio za mjesto u momčadi. U Serie A nije zaigrao niti minute, dobio je tek 59 minuta u Europskoj ligi... Sad je definitivno vrijeme da krene dalje, ali baš su te česte promjene momčadi njegov najveći problem.

Halilović je u ljeto 2014. godine iz Dinama otišao u Barcelonu, bio je na posudbi u Gijonu, pa je u ljeto 2016. prodan HSV-u koji ga je posudio Las Palmasu iz kojeg je na kraju i stigao u Milan.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sada talijanski Sky Sport javlja kako je Alen Halilović vrlo blizu potpisa za Bešiktaš, a njegov se menadžer navodno već i sastao s predstavnicima turskog velikana koji je posljednjih mjeseci u ozbiljnim financijskim problemima te su ga neki igrači već napustili, a neki su najavili odlazak. 

Ovo je nova prilika za Halilovića, naravno, ako se ovaj transfer - prije svega zbog nezavidne financijske situacije u Bešiktašu - i ostvari. Haliloviću bi Bešiktaš tako bio sedmi klub u samo četiri sezone, nakon Dinama i Barcelone te Sporting Gijona, HSV-a, Las Palmasa i Milana...

Većina nogometaša u karijeri nije promijenila toliko klubova, a Alen Halilović tek je u 22. godini života.