MACA MARADONA TVRDI

'Bilo je napastovanja i prije, ali cure su šutjele'

25.09.2009 u 19:49

Bionic
Reading

Član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Šime Zirdum prijavljen je zbog seksualnog napastovanja maloljetne nogometašice. Policija provodi istragu, a legendarna igračica Marija Matuzić izjavila je za Novu TV da je toga bilo i prije

Hrvatski nogomet ne može bez skandala. Najnoviji je izazvao član Izvršnog odbora HNS-a Šime Zirdum koji je, kao vođa delegacije hrvatskih nogometašica do 19 godina, boravio u Krapinskim Toplicama. Tamo ga je jedna maloljetna igračica prijavila za bludne radnje. Navodno je snimljen kako govori svakojake stvari nogometašici koja je dokaz odnijela na policiju.

Iz policije ne žele ništa komentirati dok se ne provede istraga, jedino su potvrdili da su zaprimili prijavu protiv Šime Zirduma koji izbjegava novinare.

Zirdum je samo preko glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića odbacio optužbe, a čelnici naše krovne nogometne organizacije šute. Pred novinare je stao Zorislav Srebrić.

'Kada dobijemo sve podatke, HNS će povući primjerene poteze, no zasad je prerano govoriti o tome', kazao je Srebrić.

Nova TV porazgovarala je o ovom slučaju s Marijom Matuzić, u nogometnim krugovima poznatijom kao Maca Maradona, koja je iznijela nove šokantne optužbe.

'Bilo je toga i prije, ali cure su šutjele jer bi ih izbacili iz reprezentacije. U HNS-u Zirdum drži 'štangu' Srebriću, a Srebrić Zirdumu. Ako nakon ovoga Zirdum ostane u HNS-u, tada se svi zajedno trebamo pokupiti', rekla je Matuzić.

Zirdum je trebao biti vođa delegacije hrvatske A reprezentacije koja je otputovala u Niš na kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom, ali je povučen s te dužnosti.