PRIPREME ZA BORBU

Biliću stiglo pojačanje od kojeg mnogi strahuju

23.02.2017 u 20:15

Bionic
Reading

Nakon što je doznao da će se na turniru UFC 211 boriti protiv Juniora Dos Santosa, borac hrvatskih korijena Stipe Miočić stigao je u London i posjetio kamp West Ham Uniteda

UFC 211 održat će se 13. svibnja u Dallasu. Miočić će tako po drugi puta titulu braniti godinu dana nakon što ju je osvojio u Brazilu protiv Fabricia Werduma. No, ovog puta će on biti domaći borac, budući da će protiv sebe imati Brazilca. Miočiću ovo neće biti samo obrana titule nego i revanš za poraz kojeg vjeruje da nije trebao doživjeti.

Naime, njih dvojica su krajem 2014. odradili pravi rat kroz pet rundi, koji je na kraju ipak pripao Brazilcu, ali upravo je Miočić bio onaj koji je tog dana oduševio MMA javnost. Iako je u toj borbi poražen, taj mu je nastup itekako pomogao u putu prema tituli.

Do tad će Miočić skupljati snagu ali i nove obožavatelje, a nove je sigurno dobio i među navijačima West Ham Uniteda.

naime, Miočić je proveo dan u kampu 'čekićara' te pozirao sa Slavenom Bilićem od kojeg je donio na poklon dres sa svojim prezimenom.

Premierligaši, čuvajte se. Upravo smo West Hamu posudili Miočića, napisao je UFC Europe na Instagramu.

Naravno, sve je to samo dobra zafrkancija, iako smo sigurni da bi Bilić bio sretan da mu je u zimskom prijelaznom roku došao nekakav igrač Miočićeva 'kalibra'.

Look out @premierleague! We've just loaned @westham our midfield enforcer @stipemiocicufc!

Objavu dijeli UFC Europe (@ufceurope)