JAVNOST I DALJE PROTIV

'Biliću, nemaš pojma i najbolje da odeš'

12.10.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Nakon utakmice protiv Latvije nije se stav naroda previše promijenio. Većina običnog puka i dalje ne vjeruje izborniku Slavenu Biliću i misli da je najbolje da ode

Kratak je put od trnja do zvijezda i obrnuto. Zna to najbolje nekada omiljeni izbornik Hrvata koji to već dugo nije. Čak ni trijumf protiv Latvije te dobra igra prema naprijed nisu omekšali stav većine od četiri milijuna nogometnih izbornika. koliko ih ima naša zemlja.

U komentarima na tportalu ima onih koji su stali uz izbornika:

Posjetitelj_35362: Čudi me da netko od vas nije izbornik, svi sve znate i svi ste stručnjaci. Hvala dečkima na trudu i zalaganju, svaka čast, vatreni. Želio bi čestitati Latviji na korektnoj i fer utakmici. Rijeka, svaka čast.

Stari: Bravo za reprezentaciju i Rijeku koja je pokazala kako se kulturno i dostojanstveno navija u nogometu.

 

Puno više je onih koji su i dalje protiv Bilića te koji nisu zadovoljni kako 'kockasti' pod njegovim vodstvom igraju.


Yusipov: Bilić mora otići ako se Hrvatska i kvalificira jer, sigurno je, s njim nemamo što tražiti.

carlin: Drago mi je što su Grci preokrenuli, ne bih htio da se Bilić nakon svih tih jadnih tekmi na kraju izvuče.

PredatorHR: Gledao sam cijeli susret Francuska - BiH, Bilić i banda mogu samo Boga moliti da ne dobiju Bosnu jer, ako je dobiju, razbit će nas, za razliku od nas, motivirani su 200 posto! Ovo što se ovih dana događa oko reprezentacije nisam mogao vjerovati da će ikad biti, jednostavno sramota, čak i da se plasiramo na EP, nogomet s bandom, primitivcem Mamićem, starim prdonjama Markovićem i Srebrićem, nema budućnosti, tonemo već tri godine… Ne vjerujem ni sam sebi što pišem, ali baš bih volio da je onaj Latvijac zabio kad je išao sam na Pletikosu jer što je Bilić napravio od ove reprezentacije, to je za plakanje! Sad se hvale da je pristup bio od početka utakmice dobar, pa, ljudi, shvatite igrali ste protiv slabe Latvije i jedva ste zabili dva gola, a ne protiv Rusije ili da ne kažem još nekog jačeg…

hiperborejacprije: Biliću, dobio si jednu bitku i odmah smo najveći, najljepši, najpametniji i najbolji na svijetu. Najprije skoči pa reci HOP!

mPum11: Biliću, kratko i jasno, odi! Ne s***i, ništa nisi napravio, od gotovog 'veresiju'… Nemaš viziju nogometa, ne znaš postaviti taktiku, ne zoveš najbolje, kalkuliraš, jednostavno nisi dobar za posao koji te plaćaju. Posrami se i idi! U ovoj napaćenoj zemlji nema ni kruha ni igara. Odlazi!

Hrvatska - Latvija 2:0