UVIJEK OPREZAN

Bilić: Uvjeren sam da Grčka nije tako loša

12.06.2010 u 19:16

Bionic
Reading

Na tribinama stadiona u Port Elizabethu bio je i hrvatski izbornik Slaven Bilić koji je s posebnom pozornošću gledao Grčku koja je suparnik našim reprezentativcima u kvalifikacijama za Euro 2012.

U prvoj utakmici Grčka je svojom predstavom podgrijala nade hrvatske javnosti. Skorašnji protivnici Bilićevim izabranicima bili su blijedi u okršaju s Južnom Korejom koja ih je s lakoćom nokautirala 2:0.

'Razočaran sam njihovom igrom, jako su spori, a glavni igrači im nisu odigrali ništa. Bit ću sretan ako u ovakvom izdanju se predstave i protiv nas u kvalifikacijama, a premda ne vjerujem da će biti ovako loši, nemamo razloga za strah', rekao je Slaven Bilić za hrvatske izvjestitelje u JAR-u te dodao:

'Uvjeren sam da Grčka i nije tako loša kao što je bila u prvoj utakmici. Imaju dosta prostora za popravni u sljedećoj utakmici protiv Nigerije. Najvjerojatnije je bila riječ o lošem danu kakav ponekad ima svaka momčad.'

Inače, protiv Južne Koreje je bilo jasno da su glavni igrači već potrošeni i da njihova reprezentacija vapi za mladim snagama koje će nositi igru. Isto tako, u slučaju tri poraza na SP-u lako je moguće da Grčka u novi kvalifikacijski ciklus uđe bez njemačkog stručnjaka Otta Rehhagela.