IZBORNIK UPOZORAVA

Bilić: U ludom danu Ukrajinci mogu pobijediti Engleze

07.10.2009 u 18:54

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić druženje s novinarima odradio je nakon što je izašao iz teretane. S obzirom na to da Englezi kroje našu sudbinu, nije čudno da izbornik osluškuje sve što se događa oko utakmice u Ukrajini

Slaven Bilić priprema svoje izabranike u Rovinju za utakmicu protiv Katara, ali i onu kvalifikacijsku protiv Kazahstana. No, najvažnija utakmica se igra u Ukrajini, kamo dolazi Engleska.

'Ukrajinci u nekom ludom danu mogu pobijediti Englesku jer imaju tu kvalitetu. Ako to učine, svaka im čast. Što se tiče Engleza, znao sam da će Capello u Ukrajini igrati s najboljim igračima, oni imaju pobjednički mentalitet', tvrdi Bilić

Do odlaska u Kazahstan sve će biti jasno, no dotad treba još proći vremena, a treba i odigrati prijateljsku utakmicu s Katarom u četvrtak.

'Katar nije top reprezentacija i slabiji je od Kazahstana. No znamo da to neće biti šetnja i laka utakmica', smatra izbornik koji nije htio otkriti sastav koji će istrčati na Kantridi i suprotstaviti se Kataru.