LUKA I DALJE 'SPURS'?

Bilić: Rekao sam Modriću da već igra u velikom klubu

02.04.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Luka Modrić već je duže vrijeme 'meta' velikih otočkih klubova, Chelseaja i Manchester Uniteda. No, Modrić je još uvijek u dresu 'spursa', a kako ga savjetuje izbornik Slaven Bilić, Luka bi mogao i dalje ostati na istoj adresi jer riječ je o klubu s velikom i dugom tradicijom

Da ne bi trebao nužno, osim iz 'posebnih razloga', napuštati Tottenham najboljem je hrvatskom nogometašu Luki Modriću poručio izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Engleski dnevnik The Sun prenosi sljedeću Bilićevu izjavu:

'Razgovarao sam s Lukom i mogu samo reći da ću poštovati svaku njegovu odluku. Ali također sam mu rekao da mora biti svjestan kako već sada igra u grandioznom klubu'.

'Svi znamo da ga traže najveći svjetski klubovi, ali mislim ipak ne bi trebao zaboraviti koliko veliku povijest Tottenham ima. Glenn Hoddle i Chris Waddle mnoštvo su godina proveli na White Hart Laneu i danas su ponosni što su imali čast igrati za Spurse'.

'Ako eventualno odluči otići, morao bi to učiniti isključivo iz dobrih, posebnih razloga'.

Prošlog je ljeta Modrić kod predsjednika kluba Daniela Levyja inzistirao da ga pusti u Chelsea. Levy je to odbio. S novim će se iskušenjima čelni čovjek Spursa zasigurno, kad je u pitanju Modrić, suočavati dolazećeg ljeta.