OPTIMIZAM U STOŽERU

Bilić: Jedan pogodak u Ateni bi nam bio dovoljan

04.10.2011 u 15:23

Bionic
Reading

Hrvatska u petak u Ateni igra utakmicu pretposljednjeg kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. protiv Grčke

Pred novinarima se u utorak pojavio izbornik Bilić u društvu Eduarda te su secirali događaje u reprezentaciji pred put u Atenu.

'Imamo sitnih problema, Ćorluku muči zglob, Eduardo je dobio udarac, ali ne bi trebalo biti problema, Srna ne može igrati zbog kartona. Imamo dvije, tri varijante za Srninu zamjenu. Mjestu na desnom boku najbliži je Ćorluka', podvlači Bilić.

Izbornik je kazao da se obje reprezentacije dobro poznaju.

'U toj utakmici neće biti iznenađenja, oni znaju sve o nama i mi o njima. Dobro je što sudi Howard Webb, on sigurno neće podleći pritisku. Pogodak bi nam trebao biti dovoljan, teško da Grci mogu zabiti dva', istaknuo je Bilić koji ponovno može računati na pravog Eduarda.

Eduardo je spreman za Grčku. Dudu je u 40 utakmica zabio 21 gol za reprezentaciju.

'Imam malih problema. Dobio sam udarac, ali sve bi trebalo biti u redu. Sad sam iskusniji, jači i moćniji', kazao je Eduardo.

Zvao je svog prijatelja Ettoa koji igra u PAOK-u.

'Rekao mi je da smo bolji, da Salpingidis koji igra s njim u PAOK-u više igra u obrani nego u napadu kad igra u reprezentaciji. Grci su nas u Zagrebu provocirali, a to im sada nećemo dozvoliti. Ako nas žele pobijediti moraju se otvoriti, a onda ćemo ih znati kazniti', kazao je Eduardo.