situacija je jako loša

Bijesni Niko Kovač je nakon novog poraza javno kritizirao svoje igrače: Ako treba, igrat ćemo moj brat i ja!

20.09.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Niko Kovač s Wolfsburgom nakon prvih sedam kola Bundeslige opasno visi, 'vukovi' su na pretposljednjem 17. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo pet osvojenih bodova. A Kovač je nakon posljednjeg poraza javno prozvao svoje igrače

Wolfsburg u novoj sezoni pod vodstvom Nike Kovača u prvih sedam kola ostvario samo jednu pobjedu uz dva remija i čak četiri poraza.

Kovač je sada u vrlo neizvjesnoj situaciji, a posebno mu je teško pao posljednji poraz na gostovanju kod Union Berlina. Wolfsburg je izgubio 2:0 te reprezentativnu stanku dočekuje na 17. mjestu Bundeslige, pretposljednja je momčad prvenstva s tek pet osvojenih bodova i gol-razlikom 5:12.

Nakon utakmice je Kovač bio jako ljutit, nije skrivao koliko je razočaran te je javno prozvao svoje igrače.

'Mi ne možemo pokazati ni neke osnove koje vam trebaju da biste igrali nogomet - strast, mentalitet, žrtvovanje... To je ono što nam nedostaje. Nogomet je rad, pogotovo popravljanje stvari u kojima si limitiran', kazao je Niko Kovač te nastavio u istom tonu:

'Ne možemo ovako pobjeđivati. Moramo pokazati borbenost, strast i duh. Ne jednom mjesečno, nego svaki tjedan!'

Koliko je Kovač razočaran ovakvim razvojem situacije? Njegov zaključak najbolje govori...

'Ako treba, igrat ćemo moj brat i ja!', zaključio je bivši hrvatski izbornik na klupi Wolfsburga.

Realno, ove riječi i javnu prozivku bi mu mogli zamjeriti. Pitanje je kontrolira li Kovač uopće više svlačionicu Wolfsburga.

Standings provided by SofaScore