teške optužbe

Bijesni Chiellini provocirao igrače Reala: Koliko ste platili suca?

12.04.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Giorgio Chiellini (33) u karijeri je odigrao stotine teških utakmica i sigurno da nije 'nevinašce', No, s nepravdom koju je njegov Juventus doživio u srijedu navečer u Madridu nije se mogao pomirit...

Engleski sudac Michael Oliver prometnuo se u glavnu 'facu' uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Juventusa. Ukrao je Oliver 'šou' našem Mariju Mandžukiću koji je Realu usred Madrida zabio dva gola i praktički 'kraljeve' gurnuo na rub provalije i ispadanja iz Lige prvaka.

No, u samoj završnici, u 93. minuti ukazao se Oliver i dosudio dvojbeni jedanaesterac za Real! Nogometaši talijanske momčadi očekivano su poludjeli, kapetan Gigi Buffon dobio je izravni crveni karton, a među onima koji su se teško suzdržavali bili su i Mandžukić, ali i Giorgio Chiellini.

Baš je iskusni stoper Juventusa svojim gestikulacijama prema igračima Reala izazvao žestoke kritike javnosti. Chiellini se unosio u lice i rukama gestikulirao prema nekim igračima Reala s pitanjem:

'Koliko ste platili? Koliko ste dali sucu?'

Naravno, aludirao je Chiellini na to da je Real potplatio sucu Michaelu Oliveru da sudi u njihovu korist. Njegove riječi nisu prošle nezapaženo, navodno i sam sudac Oliver razmišlja o prijavi za lažne optužbe i klevete. No, čini se kako Oliver ima većih problema, nakon ovako kontroverzne utakmice i odluke u posljednjim trenucima pitanje je kad će sljedeći put dobiti priliku u Ligi prvaka.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia