PRIMITIVIZAM NA DJELU

Bijesni Benitez pogodio suca bocom u lice

06.05.2012 u 12:28

Bionic
Reading

Bijesni Dani Benitez bacio je prema sucu bočicu energetskog pića Poweradea i pogodio ga u lice

Završnicu utakmice 37. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Granade i Real Madrida obilježile su ružne, nesportske scene.

Iako je Granada vodila još od 5. minute golom Jare, Real je u samoj završnici došao do, po njih rezultatski nevažne pobjede 2-1 budući su već ranije i matematički osigurali naslov. Ronaldo je u 81. minuti prvi put u posljednja tri pokušaja uspješno realizirao jedanaesterac, dok je Cortes u drugoj minuti sudačke nadoknade zatresao vlastitu mrežu za 1-2, pa tako Granada kolo prije kraja mora drhtati za opstanak budući je tek dva boda udaljena od zone ispadanja.

Nakon susreta ljuti igrači Granade odlučili su žestoko konfrontirati suca i njegove pomoćnike uz brojne verbalne uvrede, a glavni je djelitelj pravde pokazao crvene kartone Gulhermeu Siqueiri i Moisesu Hurtadu. Na to je bijesni Dani Benitez prema njemu bacio bočicu energetskog pića Poweradea i pogodio ga u lice.

Takav čin bio je reakcija na sučeve kazne i zasigurno će rezultirati visokom kaznom disciplinskih organa Španjolskog nogometnog saveza kako na samog igrača tako i na Granadu budući su suci travnjak morali napustiti u pratnji policije.