PONIŠTEN GOL

Bijesni Amerikanci: Opljačkani smo

18.06.2010 u 20:15

Bionic
Reading

Veznjak američke reprezentacije Landon Donovan je ponosan na svoje suigrače jer su se vratili nakon 0:2, ali je istodobno i ljut zbog poništenog gola Edua koji bi SAD-u donio puni plijen

Najveća zvijezda kod Amerikanaca Landon Donovan je zabio prvi gol za svoju reprezentaciju te tako pokrenuo povratak svoje nacionalne vrste protiv Slovenije. Na kraju su Amerikanci mogli do pobjede, ali im je kod 2:2 poništen pogodak, za koji on smatra da je regularan.

'Moj je osjećaj da sam opljačkan. Nije mi jasno zbog čega je poništen naš posljednji pogodak. Niti sudac nam nije želio odgovoriti na to pitanje', rekao je Donovan. Za suigrače je imao samo riječi hvale.


'Ponosan sam na dečke. Rijetko koja momčad može se pohvaliti da je u stanju vratiti se nakon dva gola zaostatka. Imamo još jednu priliku protiv Alžira i moramo se emocionalno spremiti za taj dvoboj, koji će biti izuzetno težak.'

Ni izbornik SAD-a Bob Bradley nije mogao a da ne spomene poništeni pogodak.

'Niti ja, kao ni itko drugi, još uvijek ne znam zbog čega je poništen', izjavio je Bradley, koji je također ponosan na svoje izabranike 'jer su pokazali kako se bori do kraja'.

Poništen gol Edua