UFC POJAS NA ČEKANJU

'Bijesan sam, kako se Cain uopće ozlijedio'

31.12.2010 u 18:40

Bionic
Reading

UFC-ov prvak Cain Velasquez zbog ozljede će osam mjeseci biti izvan kaveza, što je jako razočaralo njegovog suparnika Juniora dos Sanotsa koji će sada dugo čekati novu priliku

Nakon što su iz Velasquezovog tabora objavili da je njihov borac teže ozlijeđen i da do ljeta neće ulaziti u kavez, mnogi poklonici slobodne borbe ostali su razočarani takvim raspletom. Najviše je frustriran bio suparnik Dos Santos.

'Stvarno sam bijesan. Kako se osoba koja je završila borbu s Lesnarom u savršenom fizičkom stanju i poslije ne trenira ozlijedi? Posljednje vijesti koje sam čuo o Velasquezu je da se vozio po Meksiku. Kako se ozlijedio?' pitao se Dos Santos.

'U najboljoj sam formi u svojoj karijeri, naporno sam trenirao za borbu svoga života i iznenada je sve odgođeno za osam mjeseci. To nije fer', dodao je 'Cigano' koji ne misli tako dugo čekati da uđe u oktogon.

'Ja ne zarađujem novca koliko neki najbolji borci i moram se boriti. Nadam se da će mi Dana White dati priliku da borim za privremeni pojas. To bi bilo korektno, a ne da budem izvan ringa sve dok se Velasquez ne oporavi', zaključio je Brazilac.

Junior dos Santos