ČEKA SE INOHA

Bijeli nude Gabriću da igra za Hajduk dokle god želi

05.07.2011 u 19:48

Bionic
Reading

U Austriji su Maloča, Glumac koji se priključio prvoj momčadi, a i Vejić koji nije odradio prvi dio priprema s momčadi

U izolaciji Bad Kleinkircheima Krasimir Balakov odradio je prve treninge s bijelima. Svježe vrijeme, austrijska brda su u sparnim ljetnim danima raj na zemlji. Trener jedva čeka priključenje Masahika Inohe. Reprezentativac Japana danas bi trebao uzeti opremu s brojem 19 i priključiti se treningu. Njegov dolazak bit će poput "bronhija" za Balakova, koji je ostao na minimalnom broju stopera, jer je Miličeviću puknuo mišić lista.

U Austriji su Maloča, Glumac koji se tek priključio prvoj momčadi i Vejić koji nije ni odradio prvi dio priprema. Usto, Balakov je priključio i mladog stopera Antonija Milića, koji je stigao u Bad. Od Inohe se očekuje da začepi sve rupe u Hajdukovoj obrani. Kao mana mu se navodi visina od 179 centimetara.

'Nisu važni centimetri, Inoha je iznimno skočan, odličan u dvobojima', objašnjava Balakov.

I dok Balakov u Austriji uigrava momčad, u Splitu predsjednik Hrvoje Maleš željno čeka kad će stići ponuda Lyona za Antu Vukušića. Taj se transfer od šest milijuna eura otegnuo, ali je još 'topao'.

A Hajduk se pokazao velikim po pitanju svog bivšeg igrača Drage Gabrića. Naime, hrvatski reprezentativac koji je nedavno nastradao u prometnoj nesreći ide u Tursku kako bi dogovorio s Trabzonsporom hoće li nastaviti suradnju ili raskinuti ugovor. Bijeli su Gabriću ponudili da se vrati odbace li ga Turci i da igra u Hajduku koliko god želi.