OSTAJE U MILANU?

Berlusconi 'se zaljubio' u Beckhama

26.01.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Iako je bilo sumnji u kakvu će se izdanju David Beckham predstaviti u Milanu, predsjednik i prvi čovjek kluba Silvio Berlusconi više nema dilema - želi da Beckham ostane među 'crveno-crnima'

Nakon godinu dana razonode u Los Angelesu te odigranih 'rekreacija' u LA Galaxyju, David Beckham zaželio se ozbiljnog nogometa kako bi konkurirao u momčadi Fabija Capella.

S tim u skladu je i želja da što spremniji dočeka svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi, kamo Engleska gotovo sigurno putuje, pa je Beckhamova želja da i dalje ostane u Italiji. Tako razmišlja i prvi čovjek Milana Silvio Berlusconi, koji je najavio da će poduzeti sve da Becksa zadrži na San Siru.

'Beckham je pravi prvak i Milan će učiniti sve kako bi ga trajno angažirao', rekao je Berlusconi kome su prije samo nekoliko dana pripisane sve zasluge zbog ostanka Brazilca Kake. Beckham je u nedjelju postigao i prvi pogodak u dresu Milana, a kako očigledno pronalazi ritam, pitanje je hoće li se i kada vratiti u Galaxy. Prema ugovoru, povratak u Kaliforniju trebao bi biti početkom ožujka.